Η Ατζελίνα Τζολί παραδίδει μαθήματα στυλ στην επίσκεψη της στο Αρχηγείο Ηνωμένων Εθνών

Η Ατζελίνα Τζολί παραδίδει μαθήματα στυλ στην επίσκεψη της στο Αρχηγείο Ηνωμένων Εθνών

Ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, η Αντζελίνα Τζολί υπήρξε αφοσιωμένη συνήγορος των γυναικών και των παιδιών. 

Η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ έχει περάσει τα τελευταία 18 χρόνια με την Υπηρεσία Προσφύγων του ΟΗΕ και λίγες ημέρες πριν έφτασε στο Αρχηγείο των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν για να μιλήσει για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες ως ειρηνοποιοί.

Έτισ λοιπόν, έχοντας ως σκοπό να μιλήσει για την παγκόσμια αναγκαιότητα για ισότητα των φύλων, η Τζολί έκανε μια προσεκτική επιλογή από κομμάτια που δεν θα επισκίαζαν τα λόγια της: 

Ενα μπεζ παλτό με την υπογραφή της σχεδιάστριας  Ryan Roche, μια μαύρη pencil φούστα κι ένα μεταξωτό εκρού πουκάμισο ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια δερμάτινη τσάντα Valentino και μπεζ σουέτ γόβες. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν κομψό και επαγγελματικό την ίδια στιγμή.

 

Τα σχέδια της Roche είναι από καιρό αγαπημένα της ηθοποιού και η αισθητική της, ένας συνδυασμός θηλυκότητας και δύναμης, υπογράμμισε το μήνυμα που ήθελε να περάσει.

Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορέσετε ένα επαγγελματικό κοστούμι για να ακουστείτε ή να υιοθετήσετε τους κώδικες του power dressing.

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved