Η 1η φωτογραφία της Meghan Markle από το μαιευτήριο

Η 1η φωτογραφία της Meghan Markle από το μαιευτήριο

Η Meghan Markle, όπως όλοι πια γνωρίζουμε, από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry. Έτσι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιευθούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, λίγες ώρες αφού είχε γεννηθεί η ίδια η Δούκισσα του Σάσεξ.

Τις φωτογραφίες αυτές δημοσίευσε ο θείος της, δηλαδή ο  αδερφός της μαμάς της, Doria Ragland. Ο Joseph Johnson έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Meghan και το διαδίκτυο πήρε φωτιά με χιλιάδες χρήστες να τις κοινοποιούν στα  social media και να γίνονται viral . Στις φωτογραφίες, όπως θα δεις, η  Meghan είναι μόλις ώρες αφού έχει γεννηθεί, αφού ακόμη φορά τα ειδικά βραχιολάκια του μαιευτηρίου.

 

Οι φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο στο Los Angeles, μοιάζουν να τραβήχτηκαν τα ξημερώματα (4.46 το πρωί) στις 4 Αυγούστου του 1981. Η μαμά της Meghan, Doria, πιθανόν λόγω του νεαρού της ηλικίας της δείχνει αρκετά φοβισμένη ενώ στο πλευρό της έχει και την μητέρα της, δηλαδή τη γιαγιά της Meghan, η οποία της έχει σταθεί αρκετά στη ζωή της, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της.

 

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved