Εξαφάνιση μικρούλας : Η μητέρα της θέλει να την πάρει στη Συρία, λέει ο πατέρας

Εξαφάνιση μικρούλας : Η μητέρα της θέλει να την πάρει στη Συρία, λέει ο πατέρας

Το παιδί είναι μια χαρά, δήλωσε ο πατέρας που βρίσκεται στη φυλακή για καθώς καταπάτησε τον νόμου περί μεταναστών

 
Tα όσα υποστηρίζει ο πατέρας της μικρούλας ο οποίος κατηγορείτο ότι είχε αρπάξει την κόρη του προκαλούν πολλά ερωτήματα.

Ο πατέρας της 2,5 ετών Αθηνάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και υποστήριξε ότι δεν την επέστρεψε στη μητέρα της γιατί συνελήφθη από τις αρχές για παράβαση του νόμου περί μεταναστών.

 
«Με συνέλαβαν την Παρασκευή, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και η γυναίκα μου το ήξερε αυτό και τα έκανε όλα για να πάρει την κόρη μου πίσω στη Συρία με παράνομο τρόπο. Το παιδί είναι με την την αδερφή μου και τον αδερφό μου εδώ στην Αθήνα» δήλωσε μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, με εξώδικο οι δικηγόροι του πατέρα ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ανηλίκων, την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων αλλά και το «Χαμόγελο Του Παιδιού» ότι το παιδί είναι καλά, ότι δεν υπάρχει αρπαγή της και ότι μπορεί να παραδοθεί στις αρχές. Παρόλα αυτά μέχρι το απόγευμα το Amber Alert ήταν ενεργοποιημένο.
 
«Αυτό που λέει ο πατέρας είναι: Υπάρχει το τέκνο, χαίρει άκρας υγείας. Είμαι πρόθυμος να το παραδώσω οποτεδήποτε μου ζητηθεί νομίμως και αρμοδίως και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι 26 - 27 ώρες μετά δεν υπάρχει καμία ενέργεια από την πλευρά των αρμόδιων αρχών» ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα, Χρήστος Ντιβανίδης.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, η πρώτη κοινοποίηση του εξωδίκου έγινε χθες στη μια και μισή το μεσημέρι. Μετά από 26 ώρες με εισαγγελική εντολή γίνεται παύση του Amber Alert.

 
Και ενώ το «Χαμόγελο του παιδιού» με ανάρτηση του αναφέρει ότι η αναζήτηση της μικρούλας συνεχίζεται, οι δικηγόροι του πάτερα ισχυρίζονται ότι έχουν ειδοποιήσει εδώ και πολλές ώρες ότι θα παραδώσουν το κοριτσάκι στις αρχές. Μόνο που κανείς δεν τους έχει ενοχλήσει.


Ο πατέρας αρνείται να επιστρέψει το κοριτσάκι στη μητέρα, διότι υποστηρίζει ότι φοβάται πως θα την φυγαδεύσει στο εξωτερικό.
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved