Έστειλε γράμμα στο νεκρό πατέρα του και έλαβε την πιο συγκινητική απάντηση

Έστειλε γράμμα στο νεκρό πατέρα του και έλαβε την πιο συγκινητική απάντηση

Ο μικρός Τζέις από το Μπλάκμπερν κάθε χρόνια την ημέρα γενεθλίων του πατέρα του λησμονεί με την αδερφή του την παρουσία του στο σπίτι.

Ο πατέρας του πέθανε το 2014, όμως φέτος αποφάσισε να του στείλει ένα πολύ συγκινητικό γράμμα. Αυτό που δεν περίμενε, ήταν να λάβει απάντηση.

Στο μπροστινό μέρος του φακέλου που έστειλε το γράμμα στον πατέρα του, ο Τζέις έγραψε: «Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να το πάτε στον ουρανό για τα γενέθλια του μπαμπά μου; Ευχαριστώ».

Όμως ήρθε μια απάντηση στο γράμμα του αμέσως μερικές ημέρες μετά. Η απάντηση ήρθε από την ταχυδρομική εταιρεία, το οποίο τον ενημέρωσε λέγοντας «καταφέραμε και παραδώσαμε την επιστολή σας στον μπαμπά σας στον παράδεισο».

Ο Σιν Μίλιγγαν, ο οποίος είναι ο βοηθός του διευθύνοντα , και ο οποίος έστειλε την απάντηση πίσω, είχε επίσης γράψει στην απάντηση μεταξύ άλλων « ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό.

Η προτεραιότητα της Royal Mail είναι να παραδώσουμε με ασφάλεια την αλληλογραφία των πελατών μας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την παράδοση στον ουρανό με ασφάλεια».

Η μητέρα του Τζέις φανερά συγκινημένη δημοσίευσε αυτήν την απάντηση στο Facebook αναφέροντας ότι ο μικρός συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τότε που έμαθε ότι ο πατέρας του έλαβε την κάρτα του.

Επισης ευχαρίστησε την εταιρεία και τόνισε ότι δεν ήταν αναγκαίο να μπει σε αυτήν την διαδικασία για ένα παιδί που δεν γνωρίζει και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο, ο οποίος έκανε την πιο ευγενική χειρονομία που έχουμε ακούσει όπως ανέφερε η μητέρα του Τζεις.

Τέλος, η μητέρα δήλωσε ότι , ο Τζέις έχει όνειρο να γίνει ταχυδρόμος όταν μεγαλώσει.

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved