Εντοπίστηκε στην Ελβετία η 16χρονη αγνοούμενη από τη Θεσσαλονίκη

Εντοπίστηκε στην Ελβετία η 16χρονη αγνοούμενη από τη Θεσσαλονίκη

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 16χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Η επιρροή που άσκησε στην 16χρονη ο αλλοδαπός που είχε γνωρίσει λίγο καιρό πριν μέσω Fb, ήταν τέτοια, που την έκαναν να πιστεύει ότι ακολουθώντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε μια ξένη χώρα, θα βρει έναν κόσμο στρωμένο με ροδοπέταλα.

 

Η δράση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η οικογένεια της γνωστοποίησε την εξαφάνιση της Κατερίνας στο« Χαμόγελο του Παιδιού» δύο μέρες αφότου εκείνη εγκατέλειψε την οικεία της, ήτοι στις 15 Μαρτίου.

Το "Χαμόγελο Του Παιδιού" σε στενή συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές της Ελλάδας, προέβη σε άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Μετά από βάσιμες πηγές που έκαναν λόγο, ότι η Κατερίνα πιθανόν να βρισκόταν στο εξωτερικό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ως μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – MCE),προχώρησε σε διασυνοριακή ενημέρωση όλων των συνεργαζόμενων φορέων με σκοπό την αναζήτηση της ανήλικης σε ευρωπαϊκή κλίμακα.

Τελικά, μετά από τις συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες και έρευνες σε Ελλάδα και σε εξωτερικό, το τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, γνωστοποίησε τον εντοπισμό της 16χρονης στην Ελβετία και την εκκίνησης των διαδικασιών για την ασφαλή επιστροφή της στην Ελλάδα , όπως αυτή πραγματοποιήθηκε τελικά στις 25/03/2019.

Η μικρή νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο, ενώ δέχεται και ψυχολογική υποστήριξη.

 

Πηγή:news.gr

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved