Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο παραμένουν μητέρα και κόρη

Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο παραμένουν μητέρα και κόρη

Παραμένουν νοσηλευόμενες στο γενικό νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η 37χρονη μητέρα και η 4χρονη κόρη της, οι οποίες τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την διάρκεια βόλτας που πραγματοποιούσαν με σκάφος  και εξερράγη η μηχανή  του ταχύπλοου  με αποτέλεσμα  αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Μητέρα και κόρη φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής του Γ.Ν.Θ. «Παπαγεωργίου», Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Η μικρούλα νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική «με πολύ ελαφρά εγκαύματα στους μηρούς», τόνισε  ο κ. Εμμανουηλίδης, επισημαίνοντας:

 Το τρίτο άτομο της οικογένειας, η 7χρονη, η οποία είχε διακομισθεί το Σάββατο, είχε μόνο μώλωπες και κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί ανέφερε  ο κ. Εμμανουηλίδης.

 
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, κατέφτασε στην περιοχή περιπολικό όχημα του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Μαρμαρά και διαπιστώθηκε ότι το σκάφος βρισκόταν στα ρηχά της παραλίας και φλεγόταν, ενώ οι επιβαίνοντες είχαν ήδη εγκαταλείψει το ταχύπλοο πηδώντας στη θάλασσα.

 

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved