Έφηβη πήδηξε στο κενό αφού έκανε δημοσκόπηση για την αυτοκτονία της στο Instagram

Έφηβη πήδηξε στο κενό αφού έκανε δημοσκόπηση για την αυτοκτονία της στο Instagram

Έφηβη πήδηξε στο κενό αφού έκανε δημοσκόπηση για την αυτοκτονία της στο Instagram σχετικά με το αν πρέπει να σκοτώσει τον εαυτό του» - και το 69% επέλεξε «θάνατο»

 

η 16χρονη βρέθηκε νεκρή στους πρόποδες ενός τριώροφου καταστήματος στην πόλη Kuching, στο νησί Borneo, γύρω στις 20:00 την Τρίτη.

Η μαθήτριας, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, είχε κάνει δημοσκόπηση στο instagram  με την ερώτηση «Πραγματικά σημαντικό, Βοήθησέ με να επιλέξω Θ/ Ζ », ώρες πριν από το άλμα από την οροφή του κτιρίου.

Το «Θ/Ζ» σήμαινε «Θάνατος / Ζωή» και η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 69% των οπαδών της κοπέλας επέλεξε  «Θάνατο».

«Διεξάγουμε μεταθανάτια έρευνα για να διαπιστώσουμε αν υπήρχαν άλλοι παράγοντες στον θάνατό της», είπε, προσθέτοντας ότι το κορίτσι είχε ιστορικό κατάθλιψης.


Η αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Facebook το οποίο είπε: «WANNA QUIT F ****** LIFE I'M TIRED.' ( Θέλω να αφήσω αυτή την ζωή, κουράστηκα).

Η κατάθλιψή της φάνηκε να πηγάζει από το γεγονός ότι ο πατριός της παντρεύτηκε μια βιετναμέζα γυναίκα και επέστρεψε στην πατρίδα της,με το site ειδήσεων Astro Awani.

Το σώμα του κοριτσιού έχει ληφθεί για μ έρευνα, αλλά οι αξιωματικοί λένε ότι ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος.

Η Instagram επανεξέτασε το λογαριασμό του εφήβου και διαπίστωσε ότι η ηλεκτρονική δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη σε περίοδο 24 ωρών, έληξε με ποσοστό ψήφων 88% για το L, δήλωσε ο Wong Ching Yee, επικεφαλής των επικοινωνιών της Instagram στην Ασία-Ειρηνικό.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved