Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες σκέψεις για την νέα εγκυμοσύνη της

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες σκέψεις για την νέα εγκυμοσύνη της

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες σκέψεις για τη νέα εγκυμοσύνη της

 

Η Δούκισσα Νομικού  χαρούμενη για την δεύτερη εγκυμοσύνη  της, πραγματοποίησε δηλώσεις γι' αυτή.

Την προηγούμενη  Τετάρτη επισημοποιήθηκε η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Δούκισσας Νομικού.

Η Δούκισσα έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Σάββα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση η Δούκισσα μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις και τα πρώτα της συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους γι' αυτήν όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει. Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι. Ανυπομονούμε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού σε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με πρωταγωνιστές την ίδια, τον γιο της και την κοιλιά της που έχει αρχίσει να μεγαλώνει λιγάκι. Και κάπου εκεί έβαλε και σε hashtags τα «εγκυμοσύνη» και «δεύτερος γύρος», ευτυχισμένη όσο ποτέ.

Η Δούκισσα Νομικού έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι επιθυμεί  να κάνει μια μεγάλη, γεμάτη παιδιά, οικογένεια. «Ο τοκετός ήταν ανώδυνος, πολύ γρήγορος και ειλικρινά όταν μου βάλανε το αγγελούδι μου στο στήθος είπα στο γιατρό μου πως, αφού είναι έτσι, θα ήθελα να κάνω πέντε παιδιά!», είχε πει στο People η Δούκισσα Νομικού και της το ευχόμαστε ολόψυχα.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved