Βίντεο-σοκ: Φλόμωσαν παιδιά με χημικά στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Βίντεο-σοκ: Φλόμωσαν παιδιά με χημικά στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κλάμα, βήχας και πανικός, κυριεύει μια ομάδα παιδιών μετά την ρίψη δακρυγόνων στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, από την αστυχομία


Ένα σοκαριστικό βίντεο από όσα συνέβησαν την Κυριακή 20/1 στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ανέβασαν διαδηλωτές στα κοινωνικά δίκτυα.


Όταν η αστυνομία με εντολή της ηγεσίας έριχνε χημικά χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό κατά παντός παρευρισκομένου, έβαλε στο στόχαστρο της και παιδιά τα οποία προσπαθούσαν να καλυφθούν από τα χημικά.


Τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στο παρακάτω βίντεο, φαίνονται τρομοκρατημένα, από τα δάκρυα και τον βήχα που τους προκάλεσαν τα χημικά, μην μπορώντας να κατανοήσουν τι ακριβώς τους συνέβη.


Οι ενήλικες που βρίσκονται γύρω τους κάνουν προσπάθειες να τα ηρεμήσουν, φωνάζοντάς τους: «Δεν είναι τίποτα, δεν είναι τίποτα, μόνο δάκρυα», με πρόδηλη όμως την ανησυχία στις φωνές τους.


Τέλος, λόγω του μεγάλου πλήθους των διαδηλωτών φαίνεται η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα παιδιά αυτά και οι συνοδοί τους να κατευθυνθούν σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved