Βίντεο που κόβει την ανάσα: 3χρονος πέφτει από τον έκτο και σώζεται χάρη σε μία κουβέρτα

Βίντεο που κόβει την ανάσα: 3χρονος πέφτει από τον έκτο και σώζεται χάρη σε μία κουβέρτα

Ένα αγοράκι 3 ετών σώθηκε από τύχη. Έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα και σώθηκε από περαστικούς, οι οποίοι τον έπιασαν με μία κουβέρτα, αναφέρει το CNNi, επικαλούμενο πληροφορίες του τοπικού μέσου CCTV.

Βίντεο από το συμβάν δείχνει το παιδί να κρέμεται από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας και ποσπαθεί να σκαρφαλώσει για να σωθεί, αλλά τα πόδια του γλιστρούν και κρέμεται στον αέρα.

Περαστικοί βλέπουν το παιδί και αμέσως αρχίζουν να φωνάζουν, τρομαγμένοι. Στο σημείο συγκεντρώνεται πλήθος και τότε ευτυχώς ένας φέρνει μία κουβέρτα.

«Είδα πάνω και είδα το μικρό παιδί να κρέμεται. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βρω κάτι να τον πιάσω. Σκέφτηκα να τρέξω και να τον πιάσω με γυμνά χέρια, αλλά δεν θα τα κατάφερνα», τόνισε η Zhu Yanhui, η οποία εργάζεται στην περιοχή.

«Κρατήσαμε την κουβέρτα μαζί με άλλους, ενώ προσέχαμε και το παιδί. Έβλεπα την κουβέρτα και αναρωτιόμουν αν μπορούσαμε να τον πιάσουμε με ασφάλεια. Η μόνη μου σκέψη ήταν να είναι ασφαλής», συμπλήρωσε.

«Ήμουν στο σημείο εκείνη τη στιγμή και βοήθησα με την κουβέρτα. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, το αγόρι έπεσε. Έγιναν όλο τόσο γρήγορα», είπε ένας άλλο μάρτυρας.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανέναν τραυματισμό.

 

 

 

 

Πηγή : skglife.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved