Βιασμό κατήγγειλε 18χρονη Βρετανίδα στα Μάλια

Βιασμό κατήγγειλε 18χρονη Βρετανίδα στα Μάλια

 Οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου εξετάζουν με εξονυχιστικό τρόπο τα στοιχεία για την καταγγελία της νεαρής τουρίστριας - Ιταλός ο φερόμενος δράστης

 
Η νεαρή τουρίστρια από την Βρετανία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού, με φερόμενο ως δράστη έναν συνομήλικό της Ιταλό τον οποίο γνώρισε σε ένα μπαρ στα Μάλιακαι διασκέδαζαν επί ώρες μαζί καταναλώνοντας αρκετό αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 18χρονη Βρετανίδα που βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή, είχε πάει μόνη σε ένα μπαρ, όπου την πλησίασε ένας 18χρονος Ιταλός και έκαναν παρέα. Αφού ήπιαν αρκετά ποτά, πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η 18χρονη και όταν μπήκαν στο δωμάτιό της ο Ιταλός φέρεται να την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.

 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν βάσει της καταγγελίας τον 18χρονο Ιταλό και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιασμό. Ωστόσο, δεν τον παρέπεμψαν ακόμη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, καθώς αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εξετάσει την 18χρονη για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.
 
 
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved