Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Όταν ήμουν έγκυος φοβόμουν καθημερινά ότι θα χάσω το μωρό»

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Όταν ήμουν έγκυος φοβόμουν καθημερινά ότι θα χάσω το μωρό»

Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «Nous Deux» - Η πρώην κυρία Καρεμπέ που έμεινε για πρώτη φορά έγκυος σε ηλικία 46 ετών, παραδέχεται πως, όταν ήταν έγκυος, είχε έναν «βίαιο» φόβο

 
Ένα χρόνο αφότου έγινε για πρώτη φορά μαμά, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εξομολογείται στο γαλλικό περιοδικό «Nous Deux» μιλώντας για την ανασφάλεια που ένιωθε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένιωθε καθημερινά ότι θα χάσει το μωρό.  «Λόγω της ηλικίας μου, φοβόμουν κάθε μέρα ότι θα χάσω το μωρό μου, μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε... Ήταν ένας πολύ βίαιος φόβος», τόνισε η Αντριάνα. 
 
Σήμερα, όπως η ίδια επισημαίνει, ασχολείται αποκλειστικά με την μονάκριβο παιδί της. 

Η Αντριάνα γέννησε στις 17 Αυγούστου του 2018, με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο «Princess Grace» στο Μονακό. Όταν γεννήθηκε το μωρό ζύγιζε 3,2 κιλά. Η ίδια αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση της γέννησης της μικρής Νίνα ανεβάζοντας μία φωτογραφία του χεριού της στο Instagram.

Πατέρας του μωρού και σύζυγός της είναι ο Αρμένιος επιχειρηματίας Aράμ Οχανιάν. Αντριάνα και Αράμ συναντήθηκαν το 2011 στο Μαρακές όταν το πρώην μοντέλο είχε ήδη χωρίσει από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Το πρώην μοντέλο ζει με την οικογένειά της στο Μαρόκο.
 
 
 
 
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved