Άνδρας υιοθετεί παρατημένα παιδιά που πεθαίνουν από καρκίνο

Άνδρας υιοθετεί παρατημένα παιδιά που πεθαίνουν από καρκίνο

Στα 62 του διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Πάλεψε με τις πιθανότητες και -ω θαύμα- βγήκε νικητής!!! Έγινε εντελώς καλά χωρίς καμία βοήθεια -η γυναίκα του είχε ήδη πεθάνει κι ο γιος του έχει κάποιου είδους σοβαρή αναπηρία. Στο νοσοκομείο, που βρισκόταν, διαπίστωσε ότι πολλά παιδάκια στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αφήνονταν απ’ τους γονείς τους να πεθάνουν κυριολεκτικά μόνα τους.

Ήταν μια αλήθεια, που τον εξέπληξε και ταυτόχρονα τον πείσμωσε!

Μόλις έδιωξε από πάνω του και τα τελευταία σημάδια της νόσου, αποφάσισε το να κάνει το απίστευτο: να υιοθετήσει όσα παιδιά εγκαταλείπονται στα νοσοκομεία από τους γονείς τους αβοήθητα, για να πεθάνουν μόνα τους.

Έως τώρα έχουν πεθάνει στην μεγάλη του αγκαλιά 10 παιδιά. Δέκα εγκαταλελειμμένες παιδικές ψυχές, πριν αφήσουν τούτο τον μάταιο κόσμο, ένιωσαν ζεστασιά, φροντίδα και απέραντη αγάπη.

Δέκα παιδικά, φαλακρά απ’ τις χημειοθεραπείες, κεφαλάκια ένιωσαν ένα τρυφερό χάδι, αντί για το ψυχρό μαξιλάρι του νοσοκομείου. Δέκα παιδικά ζευγάρια μάτια -πριν δουν τον κόσμο- είδαν το τρυφερό πρόσωπο της ανιδιοτελούς Αγάπης και έκλεισαν από κάποιο υγρό απ’ τα δάκρυα χέρι.

Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς για τη Μοίρα αυτών των παιδιών. Τι είναι χειρότερο, το ότι φεύγουν πρόωρα από καρκίνο ή ότι τα παρατάνε οι γονείς τους στο τελευταίο στάδιο της αρρώστιας;

Η μόνη ευχάριστη αναλαμπή σ’ αυτή την ιστορία είναι η αγάπη αυτού του Ανθρώπου.

Σε μια εποχή, όπου ο κάθε ένας θαυμάζεται σαν είδωλο και ο κάθε τραγουδιστής/ηθοποιός προκαλεί φρενίτιδα, υπάρχουν περιπτώσεις που σε κάνουν να αναθεωρείς το ύψος του πήχη στο αξιακό σου σύστημα, να αναθεωρήσεις το ποιόν της έννοιας Άνθρωπος.

Δε θα τον δείξουν τα κανάλια, θα έχει περάσει στα ψιλά των ειδήσεων, οι περισσότεροι θ’ αδιαφορήσουν ακόμα και για την ανάρτηση αυτή -εφόσον δεν υπάρχει σέλφι ή ήλιος και θάλασσα, αλλά αυτός θα συνεχίσει να βοηθά αγγέλους και να εμπνέει ανθρωπιά.

 

Πηγή : pronews.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved