Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας 2019. Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία εκτύπωσης και πώς διαμορφώνονται ανά κατηγορία.

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας 2019. Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία εκτύπωσης και πώς διαμορφώνονται ανά κατηγορία.

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

 

Τι θα πρέπει να κάνουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι;

  • Αρχικά θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του TAXIS πατώντας κλικ στο πεδίο "ΕΙΣΟΔΟΣ" και μετέπειτα να πατήσουν στην ένδειξη που αφορά τα τέλη κυκλοφορίας.

 

  • Στην συνέχεια θα μεταφερθούν σε μια νέα ηλεκτρονική φόρμα και αφού γράψουν τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό Κυκλοφορίας του οχήματος τους και κάνουν κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση» θα τους εμφανίσει το ειδικό έντυπο των τελών και έτσι να το εκτυπώσουν.

 

  • Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα τους εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα «επιτυχής αναζήτηση» και το μόνο που θα απομένει, θα είναι να κάνουν κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».

 

  • Αξίζει αν τονιστεί ότι, αυτό το οποίο που θα πρέπει να προσέξουν, είναι ότι η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31/12/2018!

 

Σε σχέση με πέρυσι...

Τα τέλη κυκλοφορίας δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με πέρσι.

Τα τέλη κυκλοφορίας χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος. Όσα είναι ταξινομημένα από το 2010 και μετά τα τέλη υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (Co2) ανά χιλιόμετρο ενώ για τα παλαιότερα οχήματα που έχουν ταξινομηθεί ως 2000, την πενταετία 2001 -2005 και από το 2006 έως και το τέλος Οκτωβρίου του 2010, τα τέλη είναι διαφορετικά.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved