Άγγελοι στη γη : ένα υπέροχο βίντεο για όλους τους ήρωες γονείς παιδιών με αναπηρίες

Άγγελοι στη γη : ένα υπέροχο βίντεο για όλους τους ήρωες γονείς παιδιών με αναπηρίες

Η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman, στις 15 Φεβρουαρίου, ήταν μια ευχάριστη  αφορμή για να δώσει το έναυσμα ώστε να φτιαχτεί ένα  βίντεο το οποίο προβάλει με ρεαλιστικότητα τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρίες.

Η κ. Χρύσα Ιωαννίδου Μπινιαδάκη, μία μαμά παιδιού με ΑμεΑ σε συνεργασία με την Ra’s Eye Productions και τον Μέμο Φίλιππο δημιούργησαν ένα μικρής διάρκειας βίντεο δείχνοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας  μιας τέτοιας οικογένειας και τα προβλήματα μη αποδοχής της από την κοινωνία.

Απώτερος σκοπός του βίντεο, όπως μας ανέφερε η ίδια η μαμά, είναι αφενός να δοθεί δύναμη και κουράγιο στις υπόλοιπες οικογένειες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχες δυσκολίες, αλλά και ένα ‘μάθημα’ στους άλλους γονείς, ώστε να εκτιμήσουν τη ζωή τους και να μάθουν τα παιδιά τους να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον κάθε άνθρωπο με ιδιαιτερότητες.

Η κ. Ιωαννίδου Μπινιαδάκη επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν παρά πολλοί γονείς που  καθημερινά προσπαθούν για την αναγνώριση των παιδιών τους και στην προσπάθειά τους αυτή πληγώνονται βαθιά. Τόνισε λοιπόν ότι  δεν πρέπει να  ξεχνάμε, ότι πρώτα εμείς οι ίδιοι οι γονείς πρέπει να διδάξουμε τα παιδιά μας να σέβονται τον πλησίον τους.

Οι  πρωταγωνιστές του βίντεο είναι τα ίδια της τα παιδιά, η μικρή της Νεφέλη που έχει σύνδρομο Angelman και η αδελφή της που είναι πάντοτε στήριγμα δίπλα της…

Το μήνυμα της μαμάς-αναγνώστριας είναι ένα: «Ονομάζομαι Ιωαννίδου Χρύσα και το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους γονείς που παλεύουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά τους».

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved