29 χρόνια κάθειρξης στον δικηγόρο που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του (Άμφισσα)

29 χρόνια κάθειρξης στον δικηγόρο που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του (Άμφισσα)

Με κάθειρξη 29 χρόνων καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας τον συνταξιούχο δικηγόρο από τη Λαμία που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του.

 

Ο 70χρονος είχε προφυλακιστεί, τον Ιούνιο του 2018 , με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ χτες ο 70χρονος, κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του.

Η υπόθεση είχε αναστατώσει ολάκερο τον ελληνικό πληθυσμό, όταν δημοσιοποιήθηκαν οι κατηγορίες περί ασέλγειας εις βάρος του 70χρονου συνταξιούχου δικηγόρου.

 

Ο 70χρονος δήλωνε αθώος

Κατά την προφυλάκιση του, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, κάτι που όμως δεν συνέβη.

 

Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε πει στο LamiaReport βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο.

 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από τις 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

 

Τι κατέθεσε ο 9χρονος αδελφός της 7χρονης

Τόσο η 7χρονη όσο και ο 9χρονος εξετάστηκαν από ειδικούς., με τον 9χρονο να καταθέτει ανατριχιαστικές περιγραφές, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του, ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει.

Επίσης, όταν ερωτήθηκε, αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα μέρη του σώματος του ο παππούς του, η απάντησή του ήταν καταφατική.

 

Είχε παραιτηθεί ο συνήγορος υπεράσπισης

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κρούπης μετά τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

 

Πηγή: www.protothema.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved