20 χρόνια φυλακή στην δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της

20 χρόνια φυλακή στην δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της

Οι γονείς του 13χρονου ανακάλυψαν τη σχέση τους καθώς είχαν εγκαταστήσει ειδική εφαρμογή στο κινητό του προκειμένου να παρακολουθούν τα μηνύματα του

Η πρώην καθηγήτρια της Goodyear, Brittany Zamora, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, με τη χαμηλότερη δυνατή ποινή που επέτρεψε το έγκλημά της, αφού παραδέχτηκε την ενοχή της για σεξουαλική παρενόχληση σε έναν 13χρονο μαθητή.

Θα είναι σε δοκιμασία για το υπόλοιπο της ζωής της και πρέπει να εγγραφεί ως σεξουαλικός δράστης. Θα πάρει πίστωση για τις 478 ημέρες που έχει ήδη υπηρετήσει στη φυλακή.

"Είμαι καλός και γνήσιος άνθρωπος που έκανε ένα λάθος και λυπάμαι βαθιά", δήλωσε ο Ζαμόρα σε ακρόαση στο ανώτατο δικαστήριο της επαρχίας Maricopa . "Έζησα τη ζωή μου σεβασμό και προσπάθεια να υπακούω σε κάθε νόμο. Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία."

Ζήτησε συγγνώμη προς τα θύματα, τις οικογένειές τους και την οικογένειά της. Είπε στον δικαστή Sherry Stephens ότι οι ενέργειές της ήταν εκτός χαρακτήρα και είπε ότι σχεδιάζει να παρακολουθήσει μαθήματα μέσα από τη φυλακή προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο πτυχίο ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία όταν απελευθερωθεί.

Αλλά εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, η Zamora σε μια δήλωση που διαβάζει ο πληρεξούσιός της κατηγόρησε το παιδί που κακοποίησε σεξουαλικά και ζωγράφισε τον εαυτό της ως θύμα.

"Αυτό δεν ήταν μεταξύ ενός μικρού παιδιού και της Βρετάνης - αυτός ήταν ένας έφηβος", δήλωσε ο δικηγόρος Belen Olmeda Guerra κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ακρόαση.

«Χρησιμοποίησε τη θέση της για να ενοχλήσει ένα παιδί»
 

Ο σύζυγος της παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του παρά τις κατηγορίες.

 
Όταν, πάντως, αποφυλακιστεί η Ζαμόρα θα ενταχθεί στη λίστα με όλους όσοι έχουν διαπράξει και καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικής φύσης ενώ θα τελεί και υπό επιτήρηση.

Η Ζαμόρα είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018 με την κατηγορία ότι είχε κάνει σεξ πολλές φορές με έναν 13χρονο μέσα σε σχολική αίθουσα ενώ σε μια περίπτωση οι δύο τους είχαν σεξουαλική επαφή μπροστά σε άλλο μαθητή που λειτουργούσε σαν τσιλιαδόρος.


Όταν πήραν στοιχεία στα χέρια τους οι γονείς του 13χρονου του ζήτησαν εξηγήσεις με τον ίδιο να ομολογεί τις σεξουαλικές επαφές με τη Ζαμόρα.

 
Ανάμεσα στα μηνύματα οι γονείς βρήκαν και ένα της Ζαμόρα που έλεγε στον 13χρονο ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του «κάθε ημέρα και χωρίς όρια».

Ακολούθησε ανταλλαγή και φωτογραφιών της Ζαμόρα με εσώρουχα με τον 13χρονο να στέλνει γραπτά μηνύματα στα οποία την αποκαλούσε «πολύ σέξι».
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
 
 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved