16χρονη έριξε 19χρονη φίλη της από γέφυρα ύψους 15 μέτρων στον ποταμό Λούις και καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκισης (Video)

16χρονη έριξε 19χρονη φίλη της από γέφυρα ύψους 15 μέτρων στον ποταμό Λούις και καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκισης (Video)

Η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον σκεφτόταν να πηδήξει από την γέφυρα στον ποταμό Λιούις, στην περιοχή Μούλτον Φολς της πολιτείας Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Η ιδέα του να βουτήξει από τη γέφυρα ύψους 15 μέτρων φαινόταν δελεαστική, ωστόσο ήταν κάτι το επικίνδυνο.

Η 19χρονη φίλη της, η οποία στεκόταν πίσω της, αποφάσισε αντί για εκείνη. Την έσπρωξε δυνατά και η Χόλγκερσον βρέθηκε στο κενό.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η 16χρονη έπεσε στο νερό αιφνιδιασμένη, με αποτέλεσμα να σπάσει 6 πλευρά και να πάθει διάτρηση πνευμόνων.

 

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με την 16 χρονη να δηλώνει ένοχη ενώπιον δικαστηρίου για την πρόκληση σοβαρού τραυματισμού στη φίλη της.

Η Τέιλορ Σμιθ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 4.400 ευρώ, για μία πράξη «που μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο και κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό».

Επειδή, όμως, η πρόθεση της Σμιθ δεν ήταν κακή, οι δικαστές αποφάσισαν να μην μπεί φυλακή.

Η Χόλγκερσον, ωστόσο, αμέσως μετά το ατύχημα, είχε δηλώσει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι θα ήθελε να μπει η φίλη της στην φυλακή, «για να καθίσει και να σκεφτεί αυτό που έκανε».

Το βίντεο της σπρωξιάς είχε γίνει viral το περασμένο καλοκαίρι, ενώ όσοι είχαν κάνει βουτιά στο συγκεκριμένο μέρος, τόνισαν ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κανείς τον σοβαρό τραυματισμό, είναι να πέσει με τα πόδια - και όχι με την κοιλιά, όπως η Χόλγκερσον.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved