11χρονη τυφλή ραδιοφωνική παραγωγός "τάπωσε" αδιάκριτη δημοσιογράφο

11χρονη τυφλή ραδιοφωνική παραγωγός "τάπωσε" αδιάκριτη δημοσιογράφο

Η Kristen Dahlgren, δημοσιογράφος του NBC News κατάλαβε, ότι έφερε σε δύσκολη θέση τη μικρή 11χρονη Faith Murray που της έπαιρνε συνέντευξη ,η οποία είναι ραδιοφωνική παραγωγός.

Η δημοσιογράφος, όταν την ρώτησε αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει, η Faith έδωσε μια καυστική απάντηση λέγοντας : «μισό λεπτό να δω»

Η Kristen γέλασε αμήχανα και για να μην φανεί, συνέχισε την συζήτηση ρωτώντας ένα πιο συγκεκριμένο ερώτημα , αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορεί να κάνει, πέρα από αυτό.

Η μικρή Faith, τότε, αποκρίθηκε αρνητικά λέγοντας όχι.

Είναι εμφανές ότι η Faith, είναι ένα κορίτσι που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση!

Όπως ήταν λογικό στα social media έγινε πάταγος, με την συζήτηση να γίνεται viral, ενώ κάποιοι δεν σχολίασαν μόνο τη συνέντευξη, αλλά και τον τίτλο με τον οποίο προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Ο τίτλος του βίντεο της συνέντευξης έγραφε: "11χρονη ραδιοφωνική παραγωγός εμπνέει την Αμερική με την ελπιδοφόρα ματιά της".

Ο τίτλος αν και γεμάτος ελπίδα και έμπνευση, κάποιοι θεώρησαν εντελώς άστοχη τη λέξη "ματιά" για ένα τέτοιο θέμα και τη σχολίασαν αρνητικά.

Ίσως η συνέντευξη να μην πήγε και τόσο καλά γενικά , όμως , η 11χρονη Faith έδειξε πως είναι γεμάτη πίστη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση.

Είναι μόλις 11 χρονών, αλλά έχει τη δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου κάνει συζητήσεις για διάφορα θέματα και με μεγάλο εύρος, από την πρόγνωση του καιρού μέχρι τις ανακοινώσεις δημόσιων υπηρεσιών και έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της όντας γεμάτη αυτοπεποίθηση και μπορώντας να απαντήσει και στις πιο άβολες ερωτήσεις.

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved