«Βιάστηκε» να γεννηθεί, αντιμετώπισε σοβαρές νόσους κι επιβίωσε κόντρα στις πιθανότητες

«Βιάστηκε» να γεννηθεί, αντιμετώπισε σοβαρές νόσους κι επιβίωσε κόντρα στις πιθανότητες

Ο μικρός Ollie, είναι το παιδί - θαύμα

Όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόλις 1 κιλό αντιμετωπίζοντας σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή του, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. Ο μικρός Ollie, είναι το παιδί - θαύμα

Ο μικρός Ollie αναμενόταν να γεννηθεί γύρω στις 5 Φεβρουαρίου, ο ίδιος όμως είχε άλλη άποψη και «αποφάσισε» πως θέλει να κάνει την εμφάνισή του νωρίτερα.

Συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου, του 2018, η μητέρα του Courtney Scott ένιωσε δυνατούς πόνους και επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο με τον Ryan Harrison, τον πατέρα του Ollie.

Το ιατρικό προσωπικό έκανε ότι μπορούσε να επιβραδύνει τη διαδικασία αλλά την επόμενη κιόλας μέρα ο Ollie γεννήθηκε εξαιρετικά πρόωρα, στις 26 εβδομάδες της κύησης, και ζυγίζοντας μόλις ένα κιλό.

Αμέσως τοποθετήθηκε στη θερμοκοιτίδα όπου πέρασε 15 εβδομάδες και ζητήθηκε από τους γονείς να είναι προετοιμασμένοι για το όλα τα σενάρια.

«Όταν γεννήθηκε μπορούσε να χωρέσει στην παλάμη του χεριού μου και είναι απίστευτο το πόσο μικρός ήταν», δηλώνει ο πατέρας του Ollie.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς κατάφερε να ανατρέψει τις προβλέψεις και να επιβιώσει, είναι πραγματικά ένα παιδί θαύμα. Τις πρώτες τέσσερις έως έξι εβδομάδες ο κίνδυνος να μην τα κατάφερνε ήταν τεράστιος».

Ο Ollie αντιμετώπισε και νίκησε τις νόσους που προσπάθησαν να τον λυγίσουν. Στη διάρκεια της παραμονής του στην θερμοκοιτίδα τα έβαλε με τη σηψαιμία και το σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει και να βγει νικητής.

Οι γονείς του, έβλεπαν το νεογέννητο βρέφος να ανταποκρίνεται και να είναι αποφασισμένο να ζήσει κι έτσι 3,5 μήνες μετά τη γέννησή του, τον υποδέχτηκαν στο σπίτι τους έχοντας καταφέρει να ζυγίζει πια 3,37 κιλά.

Αξίζει να τονιστεί πως λίγες μέρες πριν πάρει το εξιτήριο, ο Ollie χρειαζόταν συσκευή οξυγόνου για να αναπνεύσει, αλλά οι γονείς του λένε πως τώρα πια αναπνέει κανονικά.

 

 

 

Πηγή : ygeiamou

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved