"Είμαι έγκυος και είδα στον ύπνο μου ότι ...."

"Είμαι έγκυος και είδα στον ύπνο μου ότι ...."

"Είμαι έγκυος και είδα στον ύπνο μου ότι έφερα στον κόσμο ένα πλήρως αναπτυγμένο παιδί που έμοιαζε με μικρογραφία ενήλικα."

 

Πολλά από τα όνειρα που βλέπετε οι μέλλουσες μαμάδες, υποδηλώνουν ανησυχία για την τοκετού και για το αν θα είστε καλή μαμά!

Για παράδειγμα, ένα από τα πιο συχνά όνειρα που αναφέρονται είναι ότι ενώ ήσαστε έγκυος, φέρνετε στον κόσμο ένα πλήρως ανεπτυγμένο παιδί που μοιάζει με μικρογραφία ενήλικα, 

 

Πως ερμηνεύεται αυτό το όνειρο;

Πολλές μέλλουσες μαμάδες, μόλις ανακαλύψουν ότι έχουν συλλάβει, ονειρεύονται ότι φέρνουν στον κόσμο ένα πιο αναπτυγμένο μωράκι ή ακόμη και ένα μεγάλο παιδί.

 

Αυτό είναι πιθανό να συμβαίνει γιατί:

 

  • Ένα μεγαλύτερο μωράκι μοιάζει για την άπειρη μαμά λιγότερο απειλητικό, από ένα εύθραυστο νεογέννητο.

 

  • Μπορεί, επίσης, ένα παρόμοιο όνειρο να αντανακλά την αγωνία της μέλλουσας μαμάς ότι επιστρέφοντας στη δουλειά της, θα χάσει τις πολύτιμες στιγμές της ανάπτυξης του μωρού της.

 

Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης οι μέλλουσες μαμάδες, σπανίως γνωρίζουν αρκετά πράγματα για την εμπειρία του τοκετού, με αποτέλεσμα συχνά να νιώθουν έντονη ανησυχία.

Ο συνδυασμός της ελπίδας για έναν εύκολο τοκετό και η ατελής κατανόηση της πραγματικής διαδικασίας ,οδηγούν σε όνειρα, όπου το μωρό, εμφανίζεται έτσι απλά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουσική στην εγκυμοσύνη : O ρόλος της για την έγκυο και το έμβρυο

Προγεννητική ψυχολογία : Προτού υπάρξω, υπάρχουμε!

Οι αισθήσεις του εμβρύου σας : Πως αναπτύσσονται;

"Τι να περιμένω το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης;" - Smilefamily.gr!

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved