Δείτε τη στιγμή που ανακοίνωσαν σε μικρό κορίτσι ότι θα υιοθετηθεί στα γενέθλια του

Δείτε τη στιγμή που ανακοίνωσαν σε μικρό κορίτσι ότι θα υιοθετηθεί στα γενέθλια του

Είναι η στιγμή που τα συναισθήματα δεν περιγράφονται . Οι τρεις πρωταγωνιστές του  συγκινητικού βίντεο μας υπενθυμίζουν την αξία και την δύναμη της οικογένειας.

Το μικρό κορίτσι έχει τα γενέθλιά του και το ζευγάρι του δίνει ένα κουτί μέσα στο οποίο υπάρχει το δώρο του, το οποίο θα του αλλάξει τη ζωή. Το δώρο της οικογένειας που το κορίτσι και τα αδέρφια του μέχρι τώρα δεν είχαν.

 

«Θα με υιοθετήσετε;», προλαβαίνει να πει το κοριτσάκι πριν ξεσπάσουν και οι τρεις σε κλάματα.

«Αυτό θα είναι το πιο αγαπημένο μου βίντεο που μοιράζομαι ποτέ. Αυτή ήταν η μέρα που είπαμε στην κόρη μας ότι μπορούμε να την υιοθετήσουμε (και τον αδερφό της και την αδερφή της)!», τονίζει πανευτυχής η μητέρα στην ανάρτησή της.

«Προσευχόταν να υιοθετηθεί και στα γενέθλιά της ανακαλύψαμε πως πρόκειται να συμβεί! Έτσι την επομένη της δώσαμε αυτό το δώρο-έκπληξη! Ήταν η τέλεια στιγμή! Τα παιδιά μας ήταν 1.128 ημέρες σε ανάδοχη οικογένεια, πάνω από 3 χρόνια. Είναι τόσο σκληρό για τα παιδιά να ζουν σε μια τέτοια αβεβαιότητα», προσθέτει για να καταλήξει: «Η υιοθεσία είναι κάτι εκπληκτικό και θέλουμε να μάθουν και οι άλλοι ότι υιοθετώντας μεγαλύτερα παιδιά και τα αδέρφια τους μπορεί να είναι η πιο όμορφη περιπέτεια που θα μπορούσατε να έχετε».

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved